Tid: Det tar ca 20 minutter
Det passer for 2 personer
Du trenger:
- 100 g Reker
- 1 liten Gulrot - skjær i kort strimler
- 1 halv Agurk - skjær i kort strimler
- 1 stk Paprika - skjær i kort strimler
- 1 bunt fersk Koriander
- 1 bunt fersk Mynte - kan velge mellom koriander eller mynte eller bruker begge deler
- 1 stk Avokado eller Mango - valgfritt og skjær i kort strimler
- 1 kopp kokt risnudler - valgfritt
- 1 stk Salat
- 1 pk rispapir
For dippen:
- 2 ss Peanøttsmør
- 1 ss Soyasaus
- 1 ss Chilisaus - valgfritt
- 1 ts sesamolje
- 2 ss vann
- 1 hvitsløkfedd - knust
Slik gjør du det:
- Dypp ett rispapir om gangen på en tallerken med lunkent vann i ca. 10 sekunder, til det blir mykt. Pass på at det ikke blir for mykt.
- Legg rispapiret over på en fuktet fjøl.
- Legg litt salat på rispapiret og på toppen av salaten legges litt av hver grønnsak (jeg bruker ca. 2 strimler av hver grønnsak), risnudler og noen reker.
- Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene og rull sammen.
- Bland alle ingrediensene til dippen i en liten skål.
Dypp vårrullene i peanøttsmør-dippen og Enjoy! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar