Spinat, Fetaost og Kjøttdeig Lasagne

Tenker på en romantisk 'candle-light dinner' hjemme om en lang og kald vinterkveld? Her er den perfekt oppskriften for den. Alle liker lasagne og denne deilig og genial lasagnen med spinat og fetaost tar smaken til neste nivå . Ikke kjøp den kjedelig og usunn ferdiglaget-lasagne! Denne oppskriften er super lett og utrolig velsmakende. Bare prøv! Let's start!



Passer for 4 personer
Tid: Det tar ca 40 minutter
Du trenger:
  • 12 Lasagne plater - ikke kokt 
  • 100 g Fetaost
  • 1 kopp frossen Spinat - tin og skyll godt
  • 300 g Kjøttdeig
  • 1 stor Løk - hakket
  • 2 stor rød Paprika - hakket 
  • 2 Hvitløksfedd - finhakket 
  • 1 kopp Tomatpuré
  • 2 kopper Kjøttkraft
  • 1 kopp revet Gulost
  • 1 ts malt Salvie
  • 1 ts malt Muskat
  • 1/2 ts malt Chili 
  • Biff-krydder - etter smak
  • 2 ss Oliven Oljen - til steking 
  • Havesalt og Pepper - etter smak 
Slik gjør du det:
  1. Bland spinat og fetaost godt i en bolle. 
  2. Varm oliven olje i en steke panne over middels varme. Tilsett løken til olje og stek til gylne. 
  3. Tilsett kjøttdeig til løken og brun kjøttet. 
  4. Tilsett hvitløk, paprika, og alle krydderne til kjøtt-blandingen og stek i ca 2 minutter. 
  5. Tilsett tomatpuré og kjøttkraft til kjøttdeig-blandingen og kok i ytterligere ca 5 minutter. Kraften skal ikke fordampe og sausen er tynne. Vi bruker det til å koke lasagne plater og da sausen blir tykk. 
  6. Legg i en ildfast form lasagne plater, kjøttdeigsaus og spinat-fetaost lagvis. Start og avslutt med kjøttdeigsaus. Dryss over revet ost til slutt.
  7. Sett formen i stekeovn på 200° C og stek i ca 30 minutter. Kjenn etter med en pinne eller spiss kniv om pastaen er mør.
Enjoy! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar