Passer for 4 personer
Tid: Det tar ca 40 minutter
Du trenger:
- 12 Lasagne plater - ikke kokt
- 100 g Fetaost
- 1 kopp frossen Spinat - tin og skyll godt
- 300 g Kjøttdeig
- 1 stor Løk - hakket
- 2 stor rød Paprika - hakket
- 2 Hvitløksfedd - finhakket
- 1 kopp Tomatpuré
- 2 kopper Kjøttkraft
- 1 kopp revet Gulost
- 1 ts malt Salvie
- 1 ts malt Muskat
- 1/2 ts malt Chili
- Biff-krydder - etter smak
- 2 ss Oliven Oljen - til steking
- Havesalt og Pepper - etter smak
- Bland spinat og fetaost godt i en bolle.
- Varm oliven olje i en steke panne over middels varme. Tilsett løken til olje og stek til gylne.
- Tilsett kjøttdeig til løken og brun kjøttet.
- Tilsett hvitløk, paprika, og alle krydderne til kjøtt-blandingen og stek i ca 2 minutter.
- Tilsett tomatpuré og kjøttkraft til kjøttdeig-blandingen og kok i ytterligere ca 5 minutter. Kraften skal ikke fordampe og sausen er tynne. Vi bruker det til å koke lasagne plater og da sausen blir tykk.
- Legg i en ildfast form lasagne plater, kjøttdeigsaus og spinat-fetaost lagvis. Start og avslutt med kjøttdeigsaus. Dryss over revet ost til slutt.
- Sett formen i stekeovn på 200° C og stek i ca 30 minutter. Kjenn etter med en pinne eller spiss kniv om pastaen er mør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar