Ovnsstekt Paprika med Couscous

Bilde fra Ella Foto

Dette ovnsstekt paprika er en av mine favoritt hovedretter. Jeg liker couscous veldig mye. Couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete (Wikipedia) og er veldig lett å lage. Vanligvis lager jeg denne oppskriften når jeg har gjest. Fordi det kan lages veldig rask og er samtidig veldig krydret og velsmakende. Ok, let's start! :-)

Tid: Det tar ca 60 minutter
Passer for 4 personer

Hamburgerbrød - Enkelt og Velsmakende


Alle liker hamburger og det gjør jeg veldig mye også. Og jeg synes at hamburgerbrød er en viktig del av en god hamburger for middag. Jeg liker ikke hamburgerbrød som man kan kjøpe på butikker. De er lyse og smaker ikke så god. Jeg foretrekker å lage dem selv. Jeg prøvde mange forskjellige oppskrifter og denne oppskriften er den beste, synes jeg. Det er lett og veldig bra. Endringen som jeg gjorde i den opprinnelige oppskriften er at jeg bruker ikke bare hvetemel. Jeg bruker blanding av hvetemel og grov mel. Så blir ikke så lys og er sunnere. Ok, Let's start!

Quinoa med Ost og Tomat


I dags mat er med Quinoa. Quinoa er min nyt favoritt. Quinoa er et frø fra Sør-Amerika og har vært en viktig ingrediens i maten til befolkning i disse områder. Men i Norge er quinoa noe helt nyt. Quinoa er glutenfritt og er rikt på magnesium, kalsium, protein og aminosyrer i tillegg til flere typer av vitamin B. Det smaker også fantastisk! Let's start!

Tid: Det tar ca. 30 minutter
Passer for 2 personer