Jordbær og Avocado Salat

Nå fersk jordbær selges overalt. Jordbær er en smakfulle sommerfrukt som kan man lage mange forskjellige mat med og dessert med. Her er en fin sommersalat med jordbær med litt ekstra smak av bacon.Ok, let's start!

Bringebær og Balsamikoeddik Saus

I dag var en herlig vær, så jeg gikk for en løpetur. Å løpe ute i naturen er en av mine gleder. Jeg føler meg fri og glad som en fugl. Grønne gårder, hester som løper, folk som smille, og sommer blomster og frukter her og der, alt bidra til en fantastisk utsikt, når jeg løpe :-D

Fantastisk løpe spør



På vei tilbake hjem, plukket jeg fine vild bringebær. Bringebær smaker litt sur og derfor er fantastisk i saus. Så, jeg laget en fin sommer salat og bringebær saus for middag. Salat er best på sommeren og denne saus gir salaten ekstra smak!


Det tar ca. 10 minutter

Du trenger:

  • 1/2 kop Bringebær
  • 1/4 kop Balsamikoeddik
  • 1/4 kop Oliven Olje
  • 1 ss lys Syrup 
  • 2 ts grov Sennep
  • 1 Hvitløksfedd - knust
  • Salt og svart Pepper - etter smak
  • 1 ts Worcestershire saus (valgfritt)

Slik gjør du:

  1. Hell ingrediensene i en skål. Bland dem vel med en stavmikser. 
Enjoy! :-)

Ranch Dressing - Perfekt Saus for Salat


'Ranch Dressing' er perfekt for sommer salater og for å bruke ferske urter fra hage. :-)
 'Ranch Dressing' lages tradisjonelt med 'Buttermilk' og rømme, men jeg bruker ikke de. I stedet for dem, bruker jeg gresk yoghurt. Yoghurt er sunnere, synes jeg. Let's start!

Middelhavs Fusilli Pasta Salat for Grillmat


Det regner i dag, men det er fortsatt fint vær. Og det er mulig å trives famile og venner selskap med grillmat. Her skal jeg gi dere en fin middelhavs salats oppskrift som går perfekt med grillmat. Denne salat er enkle og rask å lage og den holder seg greit i varm vær for flere timer.

Portobello Sopp og Egg


I dag skinte endelig sola etter flere dager med regn! Jeg gikk derfor på en kort spasertur og på vei hjem gikk jeg innom matbutikken. I butikken fikk jeg øye på fine ferske Portobello sopp, og da tenkte jeg; de kommer på dagens meny! Portobello sopp er ikke bare deilig, men også rik på vitamin B og en god kilde til protein. De er også veldig lave i kalorimengde, så Perfekt middag! Jeg tenkte først å tilberede soppen med egg, men så kom jeg til at litt bacon ville gi ekstra smak! Men de som ikke spiser kjøtt, kan ha det uten bacon ( for eksempel med brun saus). Jeg tilsatte ikke salt til soppen, fordi jeg brukte bacon og krydret ost, da jeg lagde maten. Ok, let's start! :)

Stekt Makrell med Soyasaus


Liker du å spise sunn makrell, men liker ikke lukten? Her er en fin oppskrift for deg! Gurkemeie tar bort den sterke lukten av makrell. I tillegg gir soyasaus og sitronsaft makrell en fin smak.

Passer for 2 personer
Tid: Det tar ca. 15 minutter