I dag skinte endelig sola etter flere dager med regn! Jeg gikk derfor på en kort spasertur og på vei hjem gikk jeg innom matbutikken. I butikken fikk jeg øye på fine ferske Portobello sopp, og da tenkte jeg; de kommer på dagens meny! Portobello sopp er ikke bare deilig, men også rik på vitamin B og en god kilde til protein. De er også veldig lave i kalorimengde, så Perfekt middag! Jeg tenkte først å tilberede soppen med egg, men så kom jeg til at litt bacon ville gi ekstra smak! Men de som ikke spiser kjøtt, kan ha det uten bacon ( for eksempel med brun saus). Jeg tilsatte ikke salt til soppen, fordi jeg brukte bacon og krydret ost, da jeg lagde maten. Ok, let's start! :)
Tid: Det tar ca. 30 minutter
Du trenger:
- 2 store Portobello Sopp - stilken fjernes og resten av soppen rengjøres
- 2 Egg
- 2 ss små biter stekt Bacon
- 1 halv Avocado - most
- 1 ss Kremost - Jeg brukte krydret kremost
- 1/2 ts Rosmarin
- 1/2 ss grov Sennep
- 2 ss Balsamikoeddik
- 1/2 ss Oliven Olje
- Mariner soppen med oliven olje, balsamikoeddik, sennep, og rosmarin.
- Varm opp ovnen til 180 C.
- Bland avocado, bacon, og kremost. Blandingen legges inn i den marinerte soppen.
- Kakk ett egg i hver sopp.
- Sett soppen i ovnen i 20 minutter eller til eggene er stekt slik dere liker.
Enjoy! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar