Ok, nå skal vi begynne med matlaging! Denne Alfredo pasta med kantarell sopp er helt fantastisk. Jeg elsker alfredo pasta. Jeg tenkte å blande den med kantarell sopp for å ha en smak av høst! :-) Let's start!
Tid: Det tar ca 35 minutter
Passer for 2 personer
Du trenger:
- 300 g Pasta
- 200 g Kantarell Sopp
- 2 ts Smør - til steking
- 2 Hvitløkfedd - finhakket
- 1/2 kopp mat Fløte
- 100 g Blå Ost eller Geitost
- 1/4 kopp Parmesanost
- 1 stor grillet Paprika - hakket
- 2 ts malt Basilikum
- 2 ts malt Persille
- Salt og Pepper - etter smak
Slik gjør du:
- Kok opp en stor gryte med lettsaltet vann. Tilsett pasta, kok opp igjen til pastaen er myk (20 minutter). Renne av pastaen og sett til side.
- Varm i mellomtiden smør i en stekepanne over middels varme, Ha i hvitløk og stek i ca 3 minutter.
- Tilsett soppene i stekepannen og stek i ca 5 minutter.
- Tilsett geitost, parmesanost, fløte, paprika, basilikum, persille, salt og pepper til soppene og bland vel til osten er smeltet.
- Tilsett sopp-blandingen til pasta og bland og server straks.
Enjoy! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar