Eple Chutney Uten Løk

 Ok, har dere flere ekstra mødene epler og vet ikke hva dere kan gjøre med dem? Eple chutney er perfekt løsning som går fint med grill mat, ovnsstekt kjøtt, indisk mat eller med brødskive og gulost. I motsetning til alle andre chutney oppskrifter, denne oppskriften er uten løk! Jeg liker det sånn bedre. Ok, let's start!

Tid: Det tar ca 25 minutter


Du trenger:

  • 5 epler - uten skall og stein og skjært i små kuber 
  • 1/2 ts Kajennepepper
  • 1 ts malt Ingefær
  • 2 ts malt mykt Brunt Sukker
  • 1 ts Havesalt 
  • 1 ts malt Muskat
  • 1 ss Rosin 
  • 1/3 ts Kanel 
  • 2 ss Vann

Slik du gjør det:

  1. Hell alle ingredienser i en gryte. 
  2. La epler-blandingen småkoke i ca. 20 minutter 
  3. Ta gryten av varmen, og la chutneyen bli helt avkjølt.
  4. Ha den i et lufttett glass med skrulokk, og sett det i kjøleskapet. 
Enjoy! :-) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar