Tid: det tar 20 minutter
Passer for 4 personer
Du trenger:
- 1 1/2 kopp Couscous
- 3 kopper Kyllingkraft eller Grønsak-kraft
- 2 ts Smør
- 1 ts malt Kajennepepper
- 1 eller 2 ts Smoked Paprika - jeg liker det med 2 ts
- 1/2 ts Gurkemeie
- 1/2 ts malt Spisskummen
- 1 ts malt Hvitløkfedd
- 1/3 kopp finhakket Løk
- 350 g Kylling biter
- 1 kopp skjært Gulrot og Grønne Bønner blanding (eller andre ønsket grønnsaksblandinger)
- 1 ss Tomatpuré
- 1/2 kopp Vann
- 2 ss fersk Sitronsaft
- Salt - etter smak
- Kok kyllingkraften i en gryte over høy varme. Tilsett couscous.
- Kok couscous i 2 minutter og slå av varmen og sett til side til mest av vann er suget.
- Tilsett i en stekepanne over middels varme smør, kajennepepper, spiskummen, malt hvitløkfedd og løk. Stek i ca. 3 minutter eller til løken er gylne.
- Tilsett kylling biter og grønsaker til løk-blandingen og stek i ca. 2 minutter.
- Tilsett tomatpuré og vann til kyllingen og kok i ytterligere ca. 7 minutter eller til kyllingen er helt kokt.
- Bland godt kylling- og grønsaker-blandingen med couscous. Tilsett smoked paprika og dryss sitronsaft og litt ekstra olivenolje og serveres.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar