Hjemmelaget Spinat og Yoghurt Dipp

Her kommer en fantastisk dipp eller side dish! Jeg serverer det med ris og kjøtt, når maten trenger noe saus eller noe side dish. Men det blir like godt som dipp med tortilla chips. Denne dipp er utrolig velsmakende og lett å lage. En fin blanding av spinat og yoghurt med ekstra 'kick' fra hvitløksfedd. Jeg vanligvis lager den en dag før jeg vil bruke den. Det blir bedre og mer smak sånn. Men det er helt greit å lage dippen og bruker den umiddelbart. Ok, let's start!


Det tar ca. 10 minutter

Du trenger:
  • 2 kopper Yoghurt
  • 120 g frossen Spinat
  • 1 ts knust Hvitløksfedd
  • Havsalt og svart Pepper - etter smak 
Slik gjør du:
  1. Tin spinaten i en kopp kokt vann. Skyll godt og sett til side. 
  2. Bland alle ingredienser og avkjøl i kjøleskapet i minst 15 minutter. 
Enjoy! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar