Egg med Tomat og Fetaost - Inspirert fra Shakshuka


Ok, for en søndags frokost eller lunsj er det ingenting bedre enn sunn og velsmakende Shakshuka som lages med egg og tomat. En kryddret og lys start på dagen! Jeg gjorde litt endring i den opprinnelige oppskriften. For eksempel, noe liker ikke mye løk, så jeg brukte paprika istedenfor den. I tillegg burkte jeg feta ost og spinat som er ikke ofte i den opprinnelige oppskriften. Men en ting er sikkert, denne tomat og egg Shakshuka blir enda bedre med fetaost og spinat! Ok, nå, let's start!

Passer for 2 eller 3 personer
Tid: Det tar ca.  20 minutter

Hjemmelaget Spinat og Yoghurt Dipp

Her kommer en fantastisk dipp eller side dish! Jeg serverer det med ris og kjøtt, når maten trenger noe saus eller noe side dish. Men det blir like godt som dipp med tortilla chips. Denne dipp er utrolig velsmakende og lett å lage. En fin blanding av spinat og yoghurt med ekstra 'kick' fra hvitløksfedd. Jeg vanligvis lager den en dag før jeg vil bruke den. Det blir bedre og mer smak sånn. Men det er helt greit å lage dippen og bruker den umiddelbart. Ok, let's start!


Det tar ca. 10 minutter

Spansk Paella med Kylling og Couscous

I dag var jeg fascinert med denne couscous middagen: så så så rask å lage og samtidig super velsmakende! Jeg liker paella med kylling og ris, men det er like godt med couscous, synes jeg. Særlig når skal en lage mat etter å komme tilbake fra jobb og har ikke så mye tid! Denne paella er min egen versjon, så jeg brukte ikke f. eks. chorizo (prøver å bruke mindre pølse og sånn typer mat), men dere kan tilsette chorizo, hvis dere vil.

Tid: det tar 20 minutter
Passer for 4 personer

Granateple Havregrøt med Mørk Sjokolade


For meg en varm og lett frokost er en viktig del av start på dagen om vinteren (vel rett etter meditasjon og av og til litt Yoga eller Qi Gong). Jeg er veldig glad i granateple og er veldig glad at nå er granateplesesongen igjen. Så denne granateple havregrøt er en av mine frokost-favoritter. Jeg bruker også 80% mørk sjokolade biter og chia frø som gir meg ekstra energi for å begynne en ny dag, og er en herlig kombinasjon! Ok, Let's start!



Passer for 1 - avhengig av hvor mye dere spisser frokost!
Tid: Det tar ca 10 minutter

Koreansk Nudler Kimchi Suppe


Nå kom endelig snøen! Det er utrolig fint og pent! Alt er hvit! Og jeg synes at det er ingenting bedre en rask og velsmakende nudler suppe på slik dager. Jeg sitter ved siden av peisen og trives min nudler suppe. Denne koreansk kimchi suppe er min favoritt hurtig lunsj (eller middag) om vinteren. Hvis dere liker japansk eller koreansk mat, dere skal alltid ha sesam olje og soya saus hjemme. Fordi de er veldig viktige ingredienser i asiatiske oppskrifter. I denne oppskriften trenger vi også kimchi. Jeg lager min egen kimchi, men dere kan kjøpe den fra invaderer butikker. Hvis dere ikke liker eller ikke har kimchi, kan lages uten kimchi også. Bare bruk mer chili flake is suppe. Den blir uansett godt og kansje ekstra godt med kimchi. Ok, let's start!


Det passer for 1 person
Tid: Det tar ca. 15 minutter

Spinat, Fetaost og Kjøttdeig Lasagne

Tenker på en romantisk 'candle-light dinner' hjemme om en lang og kald vinterkveld? Her er den perfekt oppskriften for den. Alle liker lasagne og denne deilig og genial lasagnen med spinat og fetaost tar smaken til neste nivå . Ikke kjøp den kjedelig og usunn ferdiglaget-lasagne! Denne oppskriften er super lett og utrolig velsmakende. Bare prøv! Let's start!



Passer for 4 personer
Tid: Det tar ca 40 minutter

Eple Chutney Uten Løk

 Ok, har dere flere ekstra mødene epler og vet ikke hva dere kan gjøre med dem? Eple chutney er perfekt løsning som går fint med grill mat, ovnsstekt kjøtt, indisk mat eller med brødskive og gulost. I motsetning til alle andre chutney oppskrifter, denne oppskriften er uten løk! Jeg liker det sånn bedre. Ok, let's start!

Tid: Det tar ca 25 minutter

Sjokoladepudding med Chiafrø


Alle liker søte rike velsmakende Sjokoladepuddinger. Men denne puddingen er ikke full av kalori, egg, og fett fra smør som alle andre puddinger! Velsmakende og kombinert med de små magiske sunnhetsbombene Chiafrø, er denne sjokoladepuddingen perfekt for alle. Særlig hvis dere har barn og ser etter et sunnere alternativ. Jeg fant oppskriften på en nettside, da jeg selv lette etter en sunnere pudding.


I tillegg liker jeg Chiafrø, som både er sunne og har mange fordeler. Blant fordelene er de en god kilde til protein og Omega 3. Som alltid må man spise med moderasjon og ikke 'overdo it', fordi det kan føre til allergiske reaksjoner å spise veldig mye.

Tid: Det tar ca 10 minutter å lage, og ca 30 minutter avkjøling
Passer for 4 personer

Koreanske Dampet Aubergine og Soya Saus


Jeg er veldig glad i aubergine og koreansk mat. Så, denne side dish er perfekt for meg. Det er velsmakende og veldig sunt. I tillegg er det veldig veldig lett å lage og tar nesten ingen tid. Man kan spise det med ris og ovnsbakt fisk eller biff-nudler. Hvis dere ikke er kjent med auberginer og lurer hva slags mat som kan lages med de, er denne oppskriften et perfekt utgangspunkt. ;-) Let's start!

Tid: Det tar ca. 15 minutter
Det passer for 3 personer

Vegetar Indisk Ris med Feta Ost

Flere dager siden jeg leste i Aftenposten at det å spise mer enn 500 gram rød-kjøtt per uke betyr høyre risiko for kreft! Og 500 gram er den grensen og Nordmenn bruker gjennomsnitt to ganger mer! Det er ikke bra, synes jeg. Så jeg bestemte å ha mer vegetar oppskrifter her på bloggen min. Dere kan, for eksempel, ha vegetar middag en gang per uke.
Jeg prøve å spise bare vegetar mat (pluss egg og ost) i løpet av uke og vanlig mat med kjøtt på helgene. Det er en lett diet å følge og mye mye sunnere enn å spise kjøtt hver dag. Vegetar mat kan være like velsmakende og spennende som mat med kjøtt. Vi må bare bruke litt tid og lære oss om det! Ja, ja, jeg vet alle er veldig opptatte og har ingen tid, men hvis nå ikke bruker man litt tid og litt penger på sunnere mat, skal bruke masse tid og penger senere hvis man blir dårlig syk!

I dag oppskrift er en skikkelig fin vegetar indisk ris-blanding! Denne risen er super velsmakende og er ikke så sterk. Jeg tilsett ekstra ingredienser til opprinnelige oppskrift for mer smak og næringsrik. Jeg også stekt egg til servering med ris. Ok, Let's start :-)

Tid: Det tar ca. 30  minutter
Det passer for 2 personer 

Alfredo Pasta med Kantarell Sopp


Jeg elsker høst, når sola skinner! Gul, rød, og grønn trærne med en blå himmel på bakgrunn! Helt fantastisk!  Jeg begynte dagen med meditasjon og Kundalini Yoga før å begynne med hverdags jobben og nå skal jeg bake en super god middag!  Men før å gi oppskriften, skal jeg si en ting om Kundalini yoga: det er helt fantastisk (men man skal finne rett instruktør!). Kundalini yoga gir positiv energi og er avslappende og har stor fokus på pust! Å puste riktig og dyp for flere minutter per dag er en viktig måte å ha bedre helse og mer energi. Unlike a cup of coffee that brings you up and brings you down, yoga gives you energy for the whole day!

Ok, nå skal vi begynne med matlaging! Denne Alfredo pasta med kantarell sopp er helt fantastisk. Jeg elsker alfredo pasta. Jeg tenkte å blande den med kantarell sopp for å ha en smak av høst! :-) Let's start!



Tid: Det tar ca 35 minutter
Passer for 2 personer

Hjemmelaget Syltet Rødkål


Jeg liker hjemmelagede syltete grønnsaker; særlig for å spise om vinteren. Å sylte grønnsaker minner meg om gode barndomsminner. Å sylte grønnsaker virker ikke populært i Norge, synes jeg. Men syltete grønnsaker og pickles brukes mye i andre land, særlig i Øst-Europa, ved Middelhavet og i Midtøsten.

En av mine favoritter blant syltete grønnsaker er syltet rødkål. Jeg foretrekker å sylte den fremfor å kjøpe denne og jeg tror også det er sunnere. Det tar ikke masse tid å lage den og det er veldig lett. Hvis dere tenker på en fin julegave til venner og familie, kan dette være løsningen! :-) Man kan sylte ulike grønnsaker med forskjellige smaker og farger, og de blir veldig fine. Ok, let's start!

Ha det Teflon og Non-stick Panner og Gryter



Vi har lest og hørt mange ganger i de siste flere årene at teflonpanner er ikke helt bra å bruke. Jeg vet ikke hvorfor jeg personlig har ikke tenkt på det mye uansett!  Forskere sier at de anbefaler ikke å bruke teflonpanner - særlig gamle panner. Man kan finne mye artikler om meget farlige stoffer at teflonpanner slipper ut under vanlig oppvarming ved bruk av kjøkkenpanner. Disse stoffer fra stekepanner med syntetisk belegg dreper småfugler (TU), så kan det ikke være farlig for oss?! Jeg har lest mange artikler om dette tema. Flere av stoffene, som slippes ut fra teflon, er påvist å være kreftfremkallende, gi reproduksjonsskader, fødselsdefekter eller andre alvorlige skader.

Jeg har lest i Dagbladet at det ble forbudt å produsere, importere, eksportere og omsette forbrukerprodukter og tekstiler som inneholder PFOA i EU fra 2014 (Kan lese hele artikkelen her). Men jeg vil gjerne være på den sikre side og ikke bruke de i det hele tatt. Fordi de er uansett ikke ble helt bevis at nå det er ingen farlig stoff i teflon. Så, sa jeg i går ha det til min teflon-type panner og gryter. Jeg bruker Stainless Steel i stedet for de. Jeg så på forskjellige nettsider og fant ut at Stainless Steel er mer tryg enn alle andre valg, sammen med de som bruker støpejern f. eks.
Le Creuset. Støpejernsgryter er generelt dyre, så jeg bruker mest Stainless Steel! Nå jeg føler meg mye bedre og tenker ikke jeg gir kreft til de som jeg elsker med bruk av teflon! Så glad i mine nye Stailess Steel panne og gryter! :-) 

Jeg håper dere også kaste alle gamle teflon panner og gryter og begynner å bruke stainless steel panner eller støpejernsgryter. Selv om dere er ikke helt enige med alle artikler om dette tema, i det minste det er fint å være på den sikre side! 

Ha fortsatt fantastisk og gledelige øyeblikker!  

Ovnsstekt Paprika med Couscous

Bilde fra Ella Foto

Dette ovnsstekt paprika er en av mine favoritt hovedretter. Jeg liker couscous veldig mye. Couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete (Wikipedia) og er veldig lett å lage. Vanligvis lager jeg denne oppskriften når jeg har gjest. Fordi det kan lages veldig rask og er samtidig veldig krydret og velsmakende. Ok, let's start! :-)

Tid: Det tar ca 60 minutter
Passer for 4 personer

Hamburgerbrød - Enkelt og Velsmakende


Alle liker hamburger og det gjør jeg veldig mye også. Og jeg synes at hamburgerbrød er en viktig del av en god hamburger for middag. Jeg liker ikke hamburgerbrød som man kan kjøpe på butikker. De er lyse og smaker ikke så god. Jeg foretrekker å lage dem selv. Jeg prøvde mange forskjellige oppskrifter og denne oppskriften er den beste, synes jeg. Det er lett og veldig bra. Endringen som jeg gjorde i den opprinnelige oppskriften er at jeg bruker ikke bare hvetemel. Jeg bruker blanding av hvetemel og grov mel. Så blir ikke så lys og er sunnere. Ok, Let's start!

Quinoa med Ost og Tomat


I dags mat er med Quinoa. Quinoa er min nyt favoritt. Quinoa er et frø fra Sør-Amerika og har vært en viktig ingrediens i maten til befolkning i disse områder. Men i Norge er quinoa noe helt nyt. Quinoa er glutenfritt og er rikt på magnesium, kalsium, protein og aminosyrer i tillegg til flere typer av vitamin B. Det smaker også fantastisk! Let's start!

Tid: Det tar ca. 30 minutter
Passer for 2 personer

Spaghetti med Aubergine og Yoghurt (med eller uten Kjøttboller)


Ok, denne spaghettien med aubergine er skikkelig velsmakende! Den er inspirert av en persisk 'side dish' som heter Kashk Badenjan som serveres med brød. På én nettside har jeg også sett denne maten bli servert med pasta. Det var en god idé, syntes jeg. Så prøvde jeg selv og det var absolutt genialt! Den opprinnelige oppskriften var uten kjøtt, men en kan steke kjøttboller og servere dem med denne spaghettien. Det blir veldig bra! Jeg foretrekker heller å grille auberginen på grill eller gass enn å steke den i ovnen. Men det er bare en personlig preferanse. Å lage spaghettien med aubergine på denne måten er ikke vanlig, men jeg er sikker på at den blir en favoritt hos dere.



Passer for 2 personer

Kylling-Kebab med Safran og Yoghurt



Sola skinner; alt er fine! (jeg synger)! :-) Nå er det sol og fint og tid for grilling! Da jeg tidligere bodde i et varmt land, var det en selvfølge å ha sol og fint vær hver dag og jeg tenkte ikke på det. Men her i Norge, setter jeg stor pris på dager med sol og godt vær! Det er en fantastisk følelse når våren kommer, med lange lyse dager etter kalde mørke vinterdager! For meg er det å grille på en solfylt dag den beste måten å ha en super dag sammen med familie og venner. Jeg skal nå forklare hvordan dere kan lage smakfull kylling-kebab :-)


Denne kylling-kebaben kan lages på grillen ute eller i ovnen inne. Grillede eller stekte tomater er et 'MUST' med kylling-kebab! Hvis dere griller kyllingen i ovnen, stek tre eller fire tomater i 1 ss smør og dryss salt og pepper over, så blir tomatene veldig bra med kebaben! Ok, Lets try!

Hva er Gurkemeie?

Flere dager siden spurte en venn hva er Gurkemeie som bruker jeg av og til i mine oppskrifter. Så tenkte jeg at kanskje det er en god idé å skrive flere setninger om gurkemeie. 

Gurkemeie, Curcumin eller indisk safran hører til ingefærfamilie og er mest produsert i India (http://no.wikipedia.org/wiki/Gurkemeie). Gurkemeie har vært brukt medisinsk og matlaging i lang tid, spesielt i India, Persia, Kina og Indonesia. Jeg bruker gurkemeie for å fjerne dårlig lukt av kjøtt særlig lam og svin kjøttdeig samtidig legge god smak og farge. Jeg tilsetter gurkemeie til varm oljen og steker den for flere sekunder før tilsette løk og kjøtt for ekstra aroma.

Yoghurt og Sjokolade Pannekake med Morell Saus


Jeg liker en god frokost. Så, av og til bruker jeg mer tid på det. Da blir det pannekake for frokost! Jeg liker pannekake veldig mye og liker å ha det som middag også. Men jeg foretrekker pannekake med yoghurt enn med melk. Den blir finere synes jeg. I tillegg bruker jeg i denne oppskriften sjokoladepulver for å gi den litt ekstra smak. Nå er også morell sesong, så hvorfor ikke litt ekstra fruktig! :-)

Persisk Urter Frittata med egg og valnøtt



I dag har vært veldig fin vær. Sola skinte og det har vært passende varmt! Så jeg tenkte å ha noe middag-sandwicht, ikke noe varmmat! Jeg tenkte å lage en nesten vegetar mat til middag. Det er fint at man ikke spise kjøtt hver enste dag! I dag er det en persisk inspirert mat med ferske urter, valnøtt og egg. En liten tips: for å hakke urtene bruker jeg kjøkkenmaskin. De blir veldig fin hakket! :-)




Passer for 2 personer
Tid: Det tar ca. 35 minutter

Grillet Aubergine og Yoghurt Dipp

I dag fikk jeg endelig prøve gasskomfyren min! Det var helt fantastisk. Det er flere ting som bare smaker mye bedre tilberedt på gasskomfyr! Jeg grillet aubergine, som er min favoritt blant grillede grønsaker. Det lukter så god med litt røyk-lukt! Dere kan grille auberginen for denne oppskriften på grillen eller i ovnen (i min oppskrift brukes ovnen). Dippen er fantastisk med tortillachips, eller som saus på hamburger og smørbrød. 

Ovnsstekt Poteterbåter toppet med Ost


OK, nå er tid for ovnsstekt poteterbåter. Potet er full av næringstoffe samme som vitamin C og Kalsium. Det er viktig at bruker dere poteter med skall. De fleste næringsstoffene i poteten er i og rett under skallet. Det er også bedre at man ikke steker potet i masse olje! Jeg liker denne oppskriften, fordi potetene smaker utrolig god, men de er ikke stekt i så mye olje som vanlig pommes frites. Let's start!

Pasta med Avocado og Kylling


Vel, det er ikke så mye å si. Denne pastaen med avocado og kylling er veldig lett å lage og er samtidig veldig velsmakende. Har du flere avocadoer som er modne og har lyst på noe annet enn Guacamole? Da er denne oppskriften perfekt! :-) 

Passer for 2 personer
Tid: Det tar ca. 30 minutter

Thailandsk Reker Pad Thai - Reker og Nudler



Thailands mest kjente retten er Pad Thai. Man kan lage den med enten reker, kylling eller biff. Jeg foretrekker reker. Pad Thai var en av mine favorittretter, da jeg bodde i Asia. Men det var bare en problem med det. I den opprinnelige oppskriften er mye olje og det er ikke veldig sunn. Så jeg prøvde å lage den selv i stedet for å spise det ut. Jeg tror min oppskrift er like god men mye sunnere! :-)

Favoritt Sjokoladekake - Glutenfri


Det er ikke så mye å si i dag. Jeg liker kake, særlig når er med hyggelige selskap :-) En god kombinasjon! Og jeg elsker sjokolade. Jeg elsker også moreller som er helt møden nå! Moreller kommer rett fra hage! Ekstra små stikkelsbær er også fra vår liten hage.

Fine røde moreller, nettopp plukket!
Så, hva kan jeg si mer? Ah, denne kake oppskrift er gluten-fri! Så bra, ikke sant? :-)   
Forresten, jeg liker ikke veldig søte kaker og derfor min kaker er velsmakende men ikke så søt! :-)

Pizza med Fersk Basilikum, Mozzarella og Kjøttdeig

I dag plukket jeg vår basilikums. Vi plantet basilikumsfrøene på slutten av vår og nå de har blitt helt fin. De lukte så godt! Vi hadde også Mozzarella og Pizza ost-blanding, så jeg tenkte å lage pizza. Jeg trives en god pizza og film kveld. Forresten liker jeg ikke italienske pizza. Italienske pizza er så tinn og tørr for meg. Jeg liker at bunnen av pizza være litt tykkere og litt fuktig med masse forskjellige ting på toppen! Så, her er min spesialitet pizza som er fult av smak og veldig sunn. 

Koreansk Kylling Teriyaki - Yangnyom Tak


I går begynte jeg dagen med litt meditasjon på veranda. Jeg satt der og drakk min grønn te og så på naturen og hørte på fantastisk 'Erhu' musik mens prøvde å være 'mindful'. Det var fantasktisk! Jeg fikk masse god energy! Å gjøre meditasjon og litt daglig body-mind trening er en av mine gleder. Alle tenker at å gjøre meditasjon betyr å gjøre noe spesiel eller noe 'mambo jambo'. Men meditasjon betyr, rett og slett, å være 'in the state of stillness'. Og det hjelper å fokusere bedre og redusere stress, også å være tilstede. Jeg liker asiatisk filosofi om 'mindfulness' og 'meditasjon' og lese mye om det. Etterpå tenkte jeg at dagens meny også vil være asiatisk mat i dag :-D

Denne kylling teriaki er en koreansk hovedrett. Jeg brukte ikke 'pepper paste' som er en koreansk ingrediens og jeg kunne ikke finne her. Men kyllingen ble fantastisk uansett.
Viktig: Jeg anbefaler at marinert kylling står minst 30 minutter i kjøleskapet før begynne å steke den. Så kyllingen blir mer velsmakende. OK, let's start!

Jordbær og Avocado Salat

Nå fersk jordbær selges overalt. Jordbær er en smakfulle sommerfrukt som kan man lage mange forskjellige mat med og dessert med. Her er en fin sommersalat med jordbær med litt ekstra smak av bacon.Ok, let's start!

Bringebær og Balsamikoeddik Saus

I dag var en herlig vær, så jeg gikk for en løpetur. Å løpe ute i naturen er en av mine gleder. Jeg føler meg fri og glad som en fugl. Grønne gårder, hester som løper, folk som smille, og sommer blomster og frukter her og der, alt bidra til en fantastisk utsikt, når jeg løpe :-D

Fantastisk løpe spør



På vei tilbake hjem, plukket jeg fine vild bringebær. Bringebær smaker litt sur og derfor er fantastisk i saus. Så, jeg laget en fin sommer salat og bringebær saus for middag. Salat er best på sommeren og denne saus gir salaten ekstra smak!


Det tar ca. 10 minutter

Du trenger:

  • 1/2 kop Bringebær
  • 1/4 kop Balsamikoeddik
  • 1/4 kop Oliven Olje
  • 1 ss lys Syrup 
  • 2 ts grov Sennep
  • 1 Hvitløksfedd - knust
  • Salt og svart Pepper - etter smak
  • 1 ts Worcestershire saus (valgfritt)

Slik gjør du:

  1. Hell ingrediensene i en skål. Bland dem vel med en stavmikser. 
Enjoy! :-)

Ranch Dressing - Perfekt Saus for Salat


'Ranch Dressing' er perfekt for sommer salater og for å bruke ferske urter fra hage. :-)
 'Ranch Dressing' lages tradisjonelt med 'Buttermilk' og rømme, men jeg bruker ikke de. I stedet for dem, bruker jeg gresk yoghurt. Yoghurt er sunnere, synes jeg. Let's start!

Middelhavs Fusilli Pasta Salat for Grillmat


Det regner i dag, men det er fortsatt fint vær. Og det er mulig å trives famile og venner selskap med grillmat. Her skal jeg gi dere en fin middelhavs salats oppskrift som går perfekt med grillmat. Denne salat er enkle og rask å lage og den holder seg greit i varm vær for flere timer.

Portobello Sopp og Egg


I dag skinte endelig sola etter flere dager med regn! Jeg gikk derfor på en kort spasertur og på vei hjem gikk jeg innom matbutikken. I butikken fikk jeg øye på fine ferske Portobello sopp, og da tenkte jeg; de kommer på dagens meny! Portobello sopp er ikke bare deilig, men også rik på vitamin B og en god kilde til protein. De er også veldig lave i kalorimengde, så Perfekt middag! Jeg tenkte først å tilberede soppen med egg, men så kom jeg til at litt bacon ville gi ekstra smak! Men de som ikke spiser kjøtt, kan ha det uten bacon ( for eksempel med brun saus). Jeg tilsatte ikke salt til soppen, fordi jeg brukte bacon og krydret ost, da jeg lagde maten. Ok, let's start! :)

Stekt Makrell med Soyasaus


Liker du å spise sunn makrell, men liker ikke lukten? Her er en fin oppskrift for deg! Gurkemeie tar bort den sterke lukten av makrell. I tillegg gir soyasaus og sitronsaft makrell en fin smak.

Passer for 2 personer
Tid: Det tar ca. 15 minutter 

Sommer Salat med Avocado og Fersken

Før jeg gir min oppskrift for denne sommer salat med avocado, vil jeg fortelle dere om mine 'bondebønner'. Jeg liker å bruke forskjellige grønnsaker og ingredienser i mine oppskrifter. Jeg tror kroppen trenger forskjellige kilder av mineraler og vitaminer. Derfor i vår plantet jeg flere 'bondebønner'. Disse bønner er veldig velsmakende og rik på mineraler og vitaminer. For vegetarianere er bønner et viktig proteintilskudd. Men dessverre har jeg ikke sett bondebønner her i Norge. I dag Her er en bilde av min bønner som blomstrer nå! :-) Er de ikke fine? De lukter også fantastisk! :-D


Ok, nå er tid for avocado sommer salat. En veldig fin og fersk salat med en av sommer frukter: Fersken! :-)

Passer for 2 personer
Tid: Det tar ca. 15 minutter

Du trenger:
  • 1 stor Fersken - skrelt og skjært i terninger
  • 1 Avocado - skrelt og skjært i terninger
  • 3 Cherry tomater - skjært i små terninger
  • 1 Vårløk - skjært i svært tynne skiver 
  • 1 liten fersk Chili - finhakket 
  • 3 ss fersk Sitronsaft 
  • 1 ss Oliven Olje
  • 1/2 ss tørket Mynte 
  • Salt og sort Pepper - etter smak
Slik gjør du:
  1. Bland alle ingrediensene og sett i kjøleskapet til avkjøling i minst 15 minutter. 
Enjoy! :-)